Welkom bij Talentium Careerportals!

Meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf en gekwalificeerde kandidaten op je vacatures? Wij bieden Employer Branding Solutions op maat en brengen jouw organisatie optimaal onder de aandacht bij de juiste doelgroepen.

Employer Branding

Zichtbaar en vindbaar zijn voor uw doelgroep!

Arbeidsmarktcommunicatie is een vak. Wij adviseren niet alleen, maar nemen het ook voor onze klanten uit handen. Voor elke klant verzorgen wij een werkgeverspresentatie, met aandacht voor cultuur, ontwikkelingsmogelijkheden en actuele vacatures. Heb je een specifieke wervingsbehoefte of wil je liever een hogere naamsbekendheid onder jouw doelgroep? We vertellen je graag over onze aanpak en meetbare resultaten.

Beter zichtbaar zijn als werkgever?

Talentpool & Selectie

Twee succesvolle formules gecombineerd 

Te druk of met spoed op zoek naar een top kandidaat? In 2017 zijn wij gestart met Talentium Talentpool, een database van (latent) werkzoekenden met allerlei specialisaties. Van starters tot senior-professionals. Al weken op zoek naar die ene kandidaat voor een functie, maar vind je het nog te vroeg om een W&S bureau in te zetten? Wij bieden een oplossing waarbij jouw organisatie online exposure krijgt én wij nemen een gedeelte van het recruitment proces uit handen nemen.

Meer informatie

Filmproducties

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Talentium helpt bedrijven bij het vertellen van hun verhaal in film. Of het nu een corporate film is, een film over een bepaalde vacature of een reportage van een bedrijfsevenement. Informatieoverdracht verloopt sneller met video. In een film van 1 minuut zit vaak meer informatie dan in een tekst die in 1 minuut te lezen is.


Jouw bedrijf in beeld?

Learning Center

Arbeidsmarktcommunicatie, vooral ook behouden van talenten

Het Talentium Learning Center brengt de kwaliteiten van jouw medewerkers in kaart en zorgt voor een ideale leeromgeving, tijdens en na het werk. Wij werken met de beste trainers en coaches op het gebied van HR en arbeidsmarktcommunicatie. Naast (klassikale) trainingen bieden wij ook verschillende E-learning modules, die jij of jouw medewerker zelfstandig kunnen volgen.


Meer weten over ons Learning Center?

Talentium Talentpool

Talentvolle, gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten

Wat is onderscheidend?
  • Talentvolle, gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten.
  • De kandidaat beslist en bepaalt zelf voor welke werkgever hij/zij kiest.
  • Talentium Talentpool is adviserend en ondersteunend aan de kandidaat.
  • Kandidaten krijgen workshops, carrière e-books en persoonlijk advies.


Onze propositie
  • Binnen 2 werkdagen een bericht over passende kandidaten.
  • No cure – No Pay.
  • Bij aanname geldt een fee van 2 bruto maandsalarissen.
  • Voor een stagiair(e) of afstudeerder geldt een fee van €1.200,- (ex btw)

Vacature(s) aanmelden voor Talentpool

Evenementen

Ga in gesprek met gekwalificeerde studenten onder het genot van een luxe diner!

Op 1 oktober 2019 organiseert Talentium Careerportals voor de 9e keer het Mainport Talenten Diner. Een uniek netwerkevent voor hoger opgeleiden én werkgevers. HR-professionals en CEO’s/directie van toonaangevende bedrijven uit de haven en industrie spreken in een avondvullend programma met aanstormend talent op HBO en WO niveau. Een topdiner in een sfeervolle ambiance. Is uw organisatie er dit jaar bij? 

Mainport Talenten Diner | 1 oktober 2019 | Mainport Hotel Rotterdam


Reserveer direct een bedrijfstafel