LEARNING CENTER

Wij brengen de kwaliteiten van uw medewerkers in kaart en zorgen voor een ideale leeromgeving, tijdens en na het werk.

Wij bieden:
 • E-learning modules van MBO tot MBA;
 • Maatwerktrainingen voor elk mogelijke doelgroep binnen uw organisatie;
 • Gevalideerde scans en metingen met rapportages;
 • Essentials, korte uitleg op het moment dat het nodig is; 
 • In-company trainingen met hoge impact. 

EMPLOYER BRANDING

Meer dan ooit is het belangrijk om een sterk werkgeversmerk te bouwen. Bereik de mensen die zich willen blijven ontwikkelen en met u mee groeien. 

Wij bieden:
 • Advies en Training Strategische Arbeidsmarktcommunicatie;
 • Videoproducties, van script tot oplevering;
 • Organisatie van doelgroepevenementen zoals Mainport Talenten Diner;
 • Profilering op niche careerportals voor Haven en Industrie en Luchtvaartbranche;
 • Vacaturemarketing met inzet van juiste sociale media kanalen.
BP Raffinaderij Rotterdam Evides Waterbedrijf ExxonMobil APM Terminals Rotterdam B.V. Havenbedrijf Rotterdam N.V. LyondellBasell Rotterdam ENGIE Services AkzoNobel Securitas Hutchison Ports ECT Rotterdam Havenbedrijf Amsterdam Rotterdam World Gateway (RWG) Peinemann Mobilift Groep Schenker Logistics Nederland B.V. Van Oord Cargill Joulz Energy Solutions B.V. Gunvor Petroleum Rotterdam

Unieke leeromgeving voor uw medewerkers

Inmiddels lopen wij al tien jaar mee in de haven, industrie en luchtvaart. Vanaf heden bieden wij extra meerwaarde met doeltreffende en krachtige e-learning modules, vaak ook in combinatie met in-company trainingen. Wij kennen onze niches goed en gebruiken praktijkvoorbeelden om kennis en vaardigheden echt tot leven te brengen. Zelfstandig leren waar het kan, gezamenlijk wanneer het nodig is. Alles voor een hoog rendement en effectieve tijdsbesteding.

Interesse om eens te praten over boeien, binden en behouden van mensen?

Mainport Talenten Diner 2017

Op 3 oktober 2017 organiseerde Talentium voor de 7e keer het Mainport Talenten Diner. Tijdens dit diner komen CEO's van het havenbedrijfsleven bij elkaar om op sterrenniveau te koken voor studenten. Tijdens het eten nemen de CEO's plaats aan tafel, zodat studenten met hen kunnen netwerken.

Bekijk hier de aftermovie van het MTD 2017 en houd onze pagina's in de gaten om op te hoogte te blijven voor de inschrijvingen van 2018!

Vergroot jouw waarde op de arbeidsmarkt!

Ben je werkzaam binnen de haven, industrie of luchthaven? Of wil je dat? Wij nemen je niet mee aan het handje maar helpen je wel graag verder. Neem een kijkje op onze careerportals voor vacatures. Met ons Learning Center vergroot je je waarde op de arbeidsmarkt. Wij bieden je onbeperkt toegang tot e-learning modules, webinars en essentials. Met een vast laag maandtarief kun je je blijven ontwikkelen. In je werk en persoonlijk!

Binnenkort vind je hier alle modules die wij aanbieden, van MBO tot MBA. Van een paar minuten tot een paar maanden. Waar jij behoefte aan hebt en op het moment dat het jou goed uitkomt.

Stay tuned!


Meer beeld krijgen van de leervormen? Stuur mij een inlogcode!