LEARNING CENTER

Wij brengen de kwaliteiten van uw medewerkers in kaart en zorgen voor een ideale leeromgeving, tijdens en na het werk.

Wij bieden:
 • E-learning modules van MBO tot MBA;
 • Maatwerktrainingen voor elk mogelijke doelgroep binnen uw organisatie;
 • Gevalideerde scans en metingen met rapportages;
 • Essentials, korte uitleg op het moment dat het nodig is; 
 • In-company trainingen met hoge impact. 

EMPLOYER BRANDING

Bereik de mensen die zich willen blijven ontwikkelen en met u mee groeien. 

Wij bieden:
 • Advies en Training Strategische Arbeidsmarktcommunicatie;
 • Videoproducties, van script tot oplevering;
 • Organisatie van doelgroepevenementen zoals Mainport Talenten Diner;
 • Profilering op onze communities Haven en Industrie , Luchtvaartbranche, Rail & Infra en Hoofdkantoren;
 • Vacaturemarketing met inzet van juiste sociale media kanalen.
BP Raffinaderij Rotterdam Evides Waterbedrijf ExxonMobil APM Terminals Rotterdam B.V. Havenbedrijf Rotterdam N.V. LyondellBasell Rotterdam ENGIE Services AkzoNobel Securitas Hutchison Ports ECT Rotterdam Havenbedrijf Amsterdam Rotterdam World Gateway (RWG) Peinemann Mobilift Groep Schenker Logistics Nederland B.V. Van Oord Cargill Joulz Energy Solutions B.V. Gunvor Petroleum Rotterdam

Employer Branding

Zet uw organisatie op de kaart!

Wij bieden verschillende pakketten waarmee wij uw organisatie van dienst kunnen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke wervingsbehoefte of wilt u liever naamsbekendheid op doen onder uw doelgroep? We gaan graag in gesprek over het pakket dat het beste bij uw wensen past.  


Interesse om eens te praten over boeien, binden en behouden van mensen?

Filmproducties

Spreek een gerichte doelgroep aan door middel van video’s!

Talentium Careerportals heeft een gespecialiseerd team dat zich graag richt op het profileren van organisaties door middel van beelden. Wilt u graag uw organisatie in kaart brengen via een video? Of wilt u graag een vacature plaatsen waarbij kandidaten meteen een gevoel krijgen bij uw bedrijf en de functie? Ons team voor filmproducties kan u hier goed bij helpen. Zij gaan graag met u in gesprek over uw doel en kunnen dan vervolgens een voorstel geven voor een video. Zij schrijven het script, filmen op één of meerdere dagen op locatie en zetten de film volledig voor u in elkaar. 

Learning Center

Arbeidsmarktcommunicatie, een vak apart! 

Door middel van het Talentium Learning Center brengen wij de kwaliteiten van uw medewerkers in kaart en zorgen we voor een ideale leeromgeving, tijdens en na het werk. Wij werken met de beste trainers en coaches op het gebied van HR en arbeidsmarktcommunicatie en zij komen graag naar uw bedrijf om (klassikale) trainingen te geven, bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven of het schrijven van vacatureteksten. Daarnaast hebben wij ook verschillende E-learning modules, die u of uw medewerker zelfstandig kunnen volgen.

Het Talentium Learning Center biedt naast trainingen ook e-books die specifiek gericht zijn op HR Professionals. Deze e-books zijn vaak een goede aanvulling op onze trainingen en workshops. Als HR Specialist is er natuurlijk altijd iets te leren. Zo zijn er boeken over het genereren van medewerkersbetrokkenheid, maar ook over de toekomst van het HR vakgebied.


Meer weten over ons Learning Center?