Talentium contact
Volg ons via:

Onze Executive MBA in het kort.

Resultaat

Onze afgestudeerde MBA’ers hebben zich ontwikkeld van specialist tot generalist. Zij beschikken over integrale kennis van bedrijfsprocessen en kunnen op strategisch managementniveau opereren in een internationale omgeving.


Rotterdams

Onze stijl is nuchter, duidelijk en praktijkgericht. Per definitie zijn we internationaal georiënteerd. We zijn betrokken op Rotterdam en dus op de wereld. Met aansprekende docenten uit binnen- en buitenland, input van Rotterdamse bedrijven en organisaties en onze aanwezigheid in een multiculturele havenstad.


Communities of Practice en Action Learning

Het combineren van expertise, ervaring, persoonlijkheden en denkwijzen leidt tot nieuwe inzichten en ongekende veranderingen. Dat doet onze MBA. Wij creëren met studenten zogeheten ‘communities of practice’. Je leert in teams, analyseert elkaars bedrijfscases en bezoekt inspirerende organisaties en vertaalt het geleerde direct in de eigen werksituatie.


Personal Development Programme

Je bepaalt zelf je individuele leerdoelen en ontwikkelpunten. Een personal development coach begeleidt jou in dit proces en toetst of je die doelen ook daadwerkelijk bereikt.


Programma

Onze Executive MBA gaat uit van een integrale benadering van de thema’s Business, People en Technology. Een breed, samenhangend overzicht van issues die van invloed zijn op de externe omgeving van een organisatie (business), de interne organisatie (people) en technologische ontwikkelingen (technology). Dit wordt ondersteund met keuzemodules en ondersteunende modules voor persoonlijke verdieping. Het eindproduct is een afstudeerscriptie.

 

Duur, toelating en investering

De Executive MBA start in februari en september en duurt 22 maanden. De voertaal is Engels. Toelatingseisen zijn minimaal hbo-niveau en drie jaar relevante managementervaring. De investering voor de volledige opleiding, exclusief studiemateriaal, bedraagt € 18.500,-.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Krom, account manager Graduate Department (zie contactgegevens rechts op deze
pagina) of onze brochure hier downloaden.