Talentpool & Selectie

Wij maken uw organisatie zichtbaar op de arbeidsmarkt én nemen een gedeelte van het recruitmentproces uit handen.

Wilt u tijd en energie besparen om de latent geïnteresseerden te bereiken? Kies dan voor onze aanvullende dienstverlening Talentpool & Selectie (T&S).

 

Wat blijft hetzelfde?

Met het gekozen profileringspakket blijft u als organisatie zichtbaar en vindbaar op ons platform. Uw werkgeversmerk en vacatures blijven wij promoten via de social media kanalen. De vacatures koppelen wij aan uw werkgeversmerk met informatie over ontwikkelingsmogelijkheden en de cultuur.

 

Wat doen wij extra bij T&S?

Voor een Talentpool vacature investeren wij extra budget om deze vacature te promoten. Voor u als klant is dat gratis, no-cure, no-pay. Alleen bij een succesvolle match hanteren wij een introductie fee van 2 bruto maand salarissen.

Niet passende kandidaten worden door ons direct op de hoogte gesteld. Gekwalificeerde kandidaten stellen we voor met hun persoonlijke motivatie, CV en onze indruk van de kandidaat. Dagelijks screenen wij onze Talentpool met geregistreerde accounts voor de TP-vacatures.

 

Combinatie van reguliere vacatures (pakket) en T&S is mogelijk

Een Talentpool vacature krijgt een aparte tag en is daardoor herkenbaar als zogenaamde Talentpool vacature. Sollicitanten zijn op de hoogte dat één van onze arbeidsmarktadviseurs hen uitnodigt voor het eerste selectiegesprek. De sollicitaties van de overige vacatures komen direct in uw opgegeven mailbox of ATS.

Steeds meer bedrijven kiezen voor de combinatie van het profileren op ons platform én de inzet van Talentpool & Selectie voor een aantal vacatures. Meer weten over deze succesformule? Bel of mail met ons over de mogelijkheden.