Evenementen

Kom in contact met aanstormend talent!

Op donderdag 28 mei organiseren wij de 10e editie van het Mainport Talenten Diner. Wees er snel bij en reserveer nu uw bedrijfstafel!

Naast onze online expertise kunnen wij uw merk ook offline onder de aandacht brengen. Talentium Careerportals is regelmatig te vinden op allerlei beurzen en opendagen en organiseert ook zelf interessante events.

Ons jaarlijkse Mainport Talenten Diner is altijd erg populair onder studenten. Op 28 mei 2020 organiseert Talentium Careerportals / Watertalent voor de 10e keer het succesvolle Mainport Talenten Diner. Een exclusief netwerkevent, waarbij HR-professionals en CEO’s/directieleden van toonaangevende bedrijven in de Rotterdamse haven en industrie in gesprek gaan met aanstormend talent op HBO en WO niveau. 

Is uw organisatie op zoek naar stagiaires, trainees of starters? Dan is dit dé manier om technische en logistieke talenten te leren kennen. Tijdens een sfeervol viergangen diner spreekt u iedere gang nieuwe studenten van opleidingsrichtingen naar uw keuze. Daarnaast krijgt de CEO/directielid de kans om samen met zijn of haar concullega’s en een top chef-kok het diner voor te bereiden. Een zeer leuke ervaring, aldus de CEO’s die eerder hebben meegedaan.

Wilt u weten hoe zo’n avond in elkaar steekt? Bekijk dan de sfeerimpressie van het Mainport Talenten Diner 2019.

Onze klanten krijgen exclusief voorrang op deelname aan onze events. Doet u mee, dan profiteert u tevens van de promotionele activiteiten die wij uitvoeren in aanloop van het event.

Evenementen