Evenementen

Kom in contact met aanstormend talent!

De voorbereidingen voor het Mainport Talenten Diner 2019 op dinsdag 1 oktober zijn in volle gang. Wees er snel bij en reserveer nu uw bedrijfstafel! 

In de jaarlijkse Maritieme Week (2 t/m 9 november) organiseren wij op woensdag ook het Mainport Talenten Diner: Maritiem op het stoomschip de Rotterdam. Wilt u als maritieme organisatie aan tafel gaan met gekwalificeerde studenten? Neem contact met ons op!

Naast onze online expertise kunnen wij jouw merk ook offline onder de aandacht brengen. Talentium Careerportals is regelmatig te vinden op allerlei beurzen en opendagen en organiseert ook zelf interessante events.

Ons jaarlijkse Mainport Talenten Diner is altijd erg populair onder studenten. Hier komen bedrijven uit de havenregio in contact met derde- en vierdejaars HBO en WO studenten. Tijdens deze sfeervolle avond koken CEO’s/directeuren van deelnemende bedrijven onder leiding van een topkok een heerlijk diner. Tijdens het diner zelf krijgen zij daarnaast de mogelijkheid om, samen met een HR collega, enthousiaste studenten te ontmoeten. Kortom, een goed georganiseerde avond waarbij je jouw bedrijf in contact brengt met toptalent.

Om de connectie met de maritieme sector te vergroten introduceren wij in 2019 ook het Mainport Talenten Diner: Maritiem. Hetzelfde succesvolle concept, maar voor een andere doelgroep. Zowel voor studenten als werkgevers. De maritieme editie organiseren wij in de jaarlijkse Maritieme Week, die plaatsvindt van 2 t/m 9 november. Gedurende deze week worden er allerlei activiteiten georganiseerd om de maritieme sector aantrekkelijker te presenteren in Nederland.

Wil je weten hoe zo’n avond in elkaar steekt? Bekijk dan de sfeerimpressie van het Mainport Talenten Diner 2017.

Onze klanten krijgen exclusief voorrang op deelname aan onze events. Doe je mee, dan profiteer je tevens van de promotionele activiteiten die wij uitvoeren in aanloop van het event.

Evenementen