×
topmenuright

  Evenementen

  Kom in contact met aanstormend talent!

  Op 11 juni 2019 organiseren wij het Infra Talenten Diner. Reserveer nu alvast en plek!

  Naast onze online expertise kunnen wij jouw merk ook offline onder de aandacht brengen. Talentium Careerportals is regelmatig te vinden op allerlei beurzen en opendagen en organiseert ook zelf interessante events.

  Ons jaarlijkse Mainport Talenten Diner is altijd erg populair onder studenten. Hier komen bedrijven uit de havenregio in contact met derde- en vierdejaars HBO en WO studenten. Tijdens deze sfeervolle avond koken CEO’s van deelnemende bedrijven onder leiding van een topkok een heerlijk diner. Tijdens het diner zelf krijgen zij daarnaast de mogelijkheid om, samen met een HR collega, enthousiaste studenten te ontmoeten. Kortom, een goed georganiseerde avond waarbij je jouw bedrijf in contact brengt met toptalent.

  Vanaf 2019 organiseren wij ook een andere variant op het mainport diner: het Infra Talenten Diner. Het concept blijft hetzelfde, alleen brengen wij hierbij studenten en starters samen met de CEO's van toonaangevende bedrijven in de infrasector. Wil je weten hoe zo’n avond in elkaar steekt? Bekijk dan de sfeerimpressie van het Mainport Talenten Diner 2017.

  Onze klanten krijgen exclusief voorrang op deelname aan onze events. Doe je mee, dan profiteer je tevens van de promotionele activiteiten die wij uitvoeren in aanloop van het event.

  Matty van den Berg
  Talentpool
  Evenementen